Pasta

Hvis du er kørt lidt træt i den samme slags pasta eller ris igen og igen, så er her muligheden for at gøre noget ved det! Kig ned, og se hvordan variationerne over temaet økologisk pasta er nærmest uendelige. Forskellige grader af fuldkorn, forskellige meltyper (hvede, spelt, durum), forskellige tilsætninger, så eksotiske som tang og hvidløg, forskellige former og farver. Skruer, lasagneplader, spaghetti, linguine, nudler, båndpasta, suppehorn, ... you name it. Der er økologisk pasta til enhver ret og ethvert humør.

 

Økologisk ris er der også nok af. Sorte ris, parboiled ris, jasmin ris, brune ris, basmati ris, risotto ris, og sågar røde ris. Langt de fleste er sunde, upolerede typer hvor det meste af skallen er bevaret for at bibeholde vigtige næringsstoffer. Efter vores egen erfaring er mange af disse ristyper meget mere saftige og lækre end det vi tidligere har været vant til. Kogetiden er ofte længere, men det er ventetiden værd!

 

Se videoen og del gerne!

 

Tabel  Liste 

Tabel  Liste