Syv sunde skridt

En lille julegave til mig selv 🙂

Syv sunde skridt – en julegave til mig selv.

Bog af Anette Harbech Olesen.

Jeg har købt en julegave til mig selv – bogen Syv sunde skridt af Anette Harbech Olesen. Den kom med posten i går og selv om det jo godt nok ikke er jul endnu, må jeg indrømme, at jeg har bladret lidt i bogen – og hold da op, hvor ser den spændende ud. Masser af utroligt flotte og inspirerende billede og mit umiddelbare indtryk er, at det er en bog fyldt med nyttig viden om ernæring og sundhed – og så er der tilmed nogle af Anette Harbech Olesens lækre opskrifter med i bogen. Jeg glæder mig SÅ meget til juleferien, hvor der forhåbentlig bliver tid til, at jeg kan fordybe mig i de Syv sunde skridt og få afprøvet et par af opskrifterne.

Jeg skal naturligvis nok give jer en tilbagemelding undervejs – og forhåbentlig nogle billeder af lækkert og sundt mad fyldt med gode næringsstoffer 🙂