Frugtdage i “Den Store Nytårskur”

Så blev det alvor… nu skulle der udrenses! Udelukkende frugt, bær og nødder de kommende to dage. Jeg havde købt et stort lager af frugt hjem. Tænkte, der alligevel skal en del til, når det er frugt morgen, middag og aften. Jeg er ikke meget for varm frugt, så selvom det jo ville være en variation, sprang jeg æblesuppe, stegt ananas og banan og hvad man ellers kan finde finde på, over. Jeg må sige, jeg var meget  spændt på, hvad de to dage ville bringe af udfordringer….

Lavvande i poserne med nødder og mandler

Lavvande i poserne med nødder og mandler

Mine måltider de to dage bestod af forskellige frugtsalater med et drys af nødder og mandlerover. Jeg forsøgte at variere sammensætningen og brugte æbler, bananer, appelsiner, ananas, sharonfrugter, mango, blåbær, mandler, valnødder, cashewnødder og paranødder. Jeg er virkelig overrasket over, hvor lidt sulten jeg var i løbet af de to dage. Jeg havde forestillet mig, at jeg ville gå rundt at være sulten næsten hele tiden, når kosten kun bestod af frugt, bær og nødder. En reaktion fra kroppen har der dog været. Da jeg havde spist aftensmad på dag 5, fik jeg en smule ondt i maven (maven havde rumlet i nogen tid) og skulle på toilettet op til flere gange. Samtidig blev jeg, for første gang i løbet af “Den Store Nytårskur” virkelig træt. Jeg gik i seng kl. 20.30 og sov næsten uafbrudt til kl. 6.30 næste morgen. Da jeg vågnede, var jeg igen frisk. Det der med de mange gange på toilettet holdt dog også på dag 6…..