Dag 2 – Stadig på toppen!

I morgen og i overmorgen er det forbudt med bananer, æbler og mælkeprodukter, så jeg har lige spist en (ret stor) portion frugtsalat toppet med græsk yoghurt og mandler – et af mine all-time favorite måltider, så tror egentlig det bliver sværere at undvære end kaffen. Faktisk har det vist sig slet ikke at være så slemt med den kaffe – savner den faktisk ikke rigtigt.

Jeg føler mig stadig glad, frisk og på toppen! Dagen har været super. Havregrød med mandler, en god kop te og et glas friskpresset granatæblesaft fra Organic Village. Så afsted til spinning med en super instruktør. Jeg elsker spinning – følelsen af at give sig 100% (og lidt til) og stå fuldstændig sveddryppende af cyklen og vide, at jeg har gjort noget rigtig godt for mig selv og min sundhed er skøn. Det er også en time, hvor hovedet bliver tømt fuldstændigt, det handler bare om at følge rytmen og give den gas 🙂 Og så kom det bad, som Pernille havde opfordret os deltagere i “Den Store Nytårskur” til. Et langt, varmt bad med bodyscrub og en lækker bodyoil fra Weleda som afslutning – AHHHH

Grøntsagssuppe med grøntkål og fuldkornsbulgur

Grøntsagssuppe med grøntkål og fuldkornsbulgur

Frokosten blev en lækker grøntsagssuppe lavet på kartofler, porre, gulerødder og pastinakker med grønkål og et par skefulde fuldkornsbulgur. Og tja så fik jeg lige pludselig lyst til nybagte boller, så der var jo ikke så meget andet at gøre end at slå en dej op. Opskriften kommer sidst i indlægget – men jeg kan da godt afsløre, at de blev gode.

Ellers gik det meste af eftermiddaggen med lidt oprydning og hygge med familien. Med halvstore børn i huset er det skønt, når vi alle en sjælden gang er hjemme på samme tid. Aftenmaden var en ovnret med hakket oksekød, kartofler og gulerødder med salat og guacamole til.

Jeg synes stadig, jeg er på toppen her kl. 22.40 søndag aften, men er da noget spændt på de kommende par dage, som umiddelbart godt kan se lidt hårde ud, men det skal nok gå. Jeg skal lige have planlagt min morgenmad, så jeg har styr på det i morgen, når jeg står op. Og så står den ellers på en gang “Stram op” morgentræning.

Emmerboller med valnødder og tranebær:

Emmerboller med tranebær og valnødder

Emmerboller med tranebær og valnødder

ca. 10 stk

en halv pakke gær

2 dl lunkent vand

1 æg

½ dl olie

valnødder og tranebær efter smag og behag

emmermel til dejen er tilpas

Pensles med olie og drysses med chiafrø

Bages i ca. 20 min ved 200 gr.