Pakkekalender i oktober
Pakkekalender

Pakkekalender

Jeg bliver altid lidt overrasket, når jeg begynder at få de første forespørgelser og bestillinger på pakkekalendere her i starten af oktober. Samtidig bliver jeg også glad og forventningsfuld for jeg ved det betyder, at vi nu går ind i den hyggelige tid, hvor der skal pakkes pakkekalendere på lageret og ja – der er altså en helt særlig stemning, når der pakkes kalendere. Jeg tror det er en kombination af at os der pakker hygger os sammen og at vi ved at kalenderne vil skabe glæde hos alle de mange modtagere. Ikke bare den dag de får kalenderen, men alle decemberdage op til jul og også mange dage efter jul. Mange af gaverne er jo nogle modtageren kan have glæde af i lang tid som for eksempel en god bodylotion eller håndcreme.

Allerede i løbet af sommeren begynder jeg at planlægge indholdet i kalenderne og jeg prøver altid at lave en god blanding af produkter til hud- og hårpleje, økologiske lækkerier som chokolade, nødder og tørret frugt og lækre ting til hjemmet. Det er virkelig en dejlig proces at være i, når der skal planlægges indhold 🙂

Det skal naturligvis være en hemmelighed, hvad der er i pakkerne. Derfor skriver jeg heller ikke på shoppen, hvad der er i pakkerne. Jeg vil jo ikke ødelægge glæden og forventningen hos modtageren, hvis han eller hun skulle blive grebet af nysgerrighed og tjekke det ud. Hvis du overvejer at give en kalender til en af dine kære, kan du altid skrive til mig og få sendt en liste over indholdet i pakkerne. På den måde kan du sikre dig, at det er noget for modtageren. Hvis der er nogle ting du tænker ikke lige falder i modtagerens smag, kan vi altid finde ud af at erstatte det med noget andet. Det vigtigste er jo, at pakkekalenderen vækker glæde hos modtageren.