Miqura fodmaske

Miqura fodmaske

 

Af gæsteblogger Christina Nielsen.

Nu har jeg været en lille uge hos PureGreen og Helle. Sikke et herligt sted at få lov til at bruge min tid – og hold da op hvor er der mange ting på webshoppen, man bare har lyst til at fylde sit hjem med. Lækkert sortiment, hvor jeg godt kunne blive afhængige af flere af dem.

Jeg er meget nysgerrig for at lære nyt og afprøve nye ting, så som gammel fodterapeut var der da også et oplagt produkt som jeg skulle afprøve, nemlig Miqura fodmaske.

Med begge mine drenge på skiferie, er der dømt mortid, så frem med de vintertrætte og forsømte fusser. Godt anbragt i sofaen med fodmasken på, hunden ved min siden og trykket på “play” knappen til et afsnit af Mcleod’s Daughters vil jeg de næste 20 minutter nyde, at mine fusser bliver plejet.

?

Miqura fodmaske

Mortid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 min senere – Og hvilken fornøjelse det var – nu med friske og velduftende fødder, Miqura fodmaske får klart min anbefaling.

Men nu er en fodmaske i ny og næ jo ikke nok, hvis vi vil passe på vores fødder.
Vores fødder er vores fundament, de er beregnet til at skulle bære os hele livet, de kræver opmærksomhed og pleje som resten af vores krop.
Vi er rigtig gode til at pleje vores ansigt, vores hår, vores kroppe generelt, men vi kommer ofte ikke længere ned end til anklerne.

Som fodterapeut har jeg haft mange kunder i stolen og specielt en gruppe er særligt udsat, nemlig diabetes patienter! De skal være meget opmærksomme på deres fødder på grund af følgesygdomme til diabetes, som kan være fodsår, neuropati, åreforkalkning og i værste tilfælde amputation. Diabetes patienter opfordres til at gå regelmæssigt til fodterapeut.

Heldigvis er der meget, vi alle kan gøre for at gøre noget ekstra for vores fødder og her kommer nogle gode råd fra en gammel rotte i faget:
1 – tjek dine fødder dagligt.
2 – tør godt imellem tæerne og resten af foden efter bad.
3 – smør dine fødder hver dag med en god fed creme.
4 – gå regelmæssigt til fodterapeut ( man har en helt speciel følelse i fødderne bagefter og det er pengene værd).
5 – drik vand og masser af det! Det er godt for fordøjelsen, sætter gang i forbrændingen og er med til bidrage til en smidig og fugtig hud også på fødderne.

Det er altid besværet værd lige at bruge 5 minutter på fødderne dagligt og inden du ser dig om er det blevet en vane, som du ikke kan undvære.

Med det sagt, vil jeg slutte indlægget af og smøre mine fødder i en god fed fodcreme fra Oliveall.

Tak fordi du læste med og på gensyn,

Christina