PureGreen Blog

Quinoa og spidskål med ingefær, hvidløg og rødløg

Nogle gange er man mere heldig end andre når man leger “tøm køleskabet” … eller i det her tilfælde “tøm grøntsagskassen”. Jeg ville gerne lave lidt grøntsagstilbehør til aftensmaden, og jeg var tilfældigvis lige ved at koge en rest økologisk quinoa, som jeg ikke havde faste planer med, så jeg fandt:

  • spidskål
  • gulerødder
  • rødløg

    Quinoa med spidskaal og andet godt

    Quinoa med spidskål, gulerod, rødløg, hvidløg og ingefær. Supersundt og superlækkert.

  • hvidløg
  • ingefær

Lidt hardcore at lave en salat af det, men lidt rodsammen på panden ville nok fungere bedre, tænkte jeg. Så det blev til:

Ca. halvdelen af spidskålet, snittet i tynde strimler med en skarp kniv, en meget stor gulerod, revet, et rødløg hakket groft, 2 fed hvidløg hakket fint, og et stykke ingefær på størrelse med en stor vindrue hakket fint. Altsammen svitses let på panden sammen med olivenolie, og quinoaen tilsættes. Der smages til med salt og peber. Det er sådan set det. Super-sundt, og smager rigtig godt samtidigt. Velbekomme.