PureGreen Blog

Bananbrød – supernemt at lave og smager skønt.

Til en alm. aflang brød brødform (9×20 cm):

225 g økologisk mel (i dag brugte jeg 150 g Aurion hvedemel og 75 g grahamsmel)
1 tsk økologisk bagepulver
1 tsk økologisk kanel
korn af 1 fed stang økologisk vanille
1 stk salt
100 g økologisk rørsukker (du kan læse mere om andre naturlige sødemidler her)
1 økologisk æg
½ dl økologisk olie (i dag brugte jeg rapsolie)
4 modne, mosede økologiske bananer

Mel, bagepulver og kanel sigtes i en skål og sukker og salt røres i.
Æg, olie og vanillekorn piskes sammen og vendes i de tørre ingredienser – pisk ikke.
Bananerne moses og vendes i dejen – pisk ikke.
Dejen hældes i formen og brødet bages ved 180 gr. i 50-60 min.

Skal det være ekstra lækkert kan man smelte en god økologisk, mørk chokolade og smøre den på toppen.

MUMS :-)

Økologisk bananbrød