PureGreen Blog

Lækre sukker- og glutenfri pandekager

Lækre sukker- og glutenfri pandekager

Pandekager er altid et hit og forleden dag fik jeg lyst til at servere lidt lækkert for børnene til eftermiddagsmaden. Jeg har før med held lavet pandekager på en basis af bananer. Bananerne bidrager med den søde smag og du undgår at skulle søde med sukker. Nå, efter et kig i køkkenskabene endte opskriften med at se sådan her ud.

Ca. 16-18 små, tykke pandekager.

4 bananer

4 æg

100 g mandelmel

50 g kokosmel

2 spsk chiafrø

2 spsk loppefrøskaller

1 stk ren vanillepulver

2 stk bagepulver

1 nip salt

Kokosolie til at stege pandekagerne i.

Bananerne moses og alle ingredienserne røres sammen. Pandekagerne steges i kokosolie.

 

Børnene var godt tilfredse med resultatet – og det var jeg da også selv. Kokosmelet og chiafrøene tilføjer lidt “knas”, så der er lidt mere “bid i” end ved almindelige pandekager. Her hos os er pandekagerne et hit serveret med græsk yoghurt og bær.

 

Velbekomme :-)

 

Sukker- og glutenfri pandekager

Sukker- og glutenfri pandekager